Radionica komunikacijskih i prezentacijskih vještina

Radionica komunikacijskih i prezentacijskih vještina

Banja Luka College organizuje jednodnevnu edukacijsku radionicu – komunikacijskih i prezentacijskih vještina dana 25. aprila 2014. godine od 10 do 15 sati. 

Gdje: BLC (svečana sala), ul. Miloša Obilića br 30, 78000 Banja Luka

Radionica je namijenjenasrednjoškolcima, studentima, zaposlenima i svim osobama koje žele unaprijediti svoje vještine komunikacije, s naglaskom na poslovnu komunikaciju, ali i vještine prezentacije koje su od ključne važnosti za uspjeh u poslovnom svijetu. S obzirom na to da je mjesec april na Banja Luka College-u – mjesec darivanja, radionica je za 20 polaznika koji se prvi jave BESPLATNA.

Sadržaj radionice:

  1. Prezentacija – priprema i provođenje
  2. Uvod u komunikacijske vještine
  3. Verbalna i neverbalna komunikacija
  4. Stilovi komuniciranja i slušanja
  5. Uvod u vještine prezentovanja

Sve zainteresovane pozivamo da se prijave na mcite@blc.edu.ba

Pošto najslađe ide na kraju, zasladit ćemo se tortom uz koju čašicu vina.

Još nam se stignete pridružiti putem Prijave! PRIJAVA ZA RADIONICU

O predavačima

Doc. dr MLADEN MIROSAVLJEVIĆ

Direktor

Profesor marketinških predmeta na BLC. Osim novinarstvombavio se i privatnim biznisom, radom u marketinškim agencijama i konsaltingom, te radeći kao trener i konsultant za međunarodne i domaće organizacije koje se bave tim oblastima.
Svo vrijeme se, u različitim zemljama i kroz različite oblike edukacije, kontinuirano usavršavao u oblastima menadžmenta, marketinga, odnosa s javnošću i medija, na kojima je i magistrirao i doktorirao. Njegovo područje istraživačkog akademskog zanimanja je i danas vezano za te oblasti. Iz tih oblasti napisao je i nekoliko skripti i knjiga, i veći broj tekstova. Između ostalih i Osnovi marketinga, Marketing usluga, Odnosi s javnošću, Online mediji, Kultura dijaloga u političkom i javnom prostoru BiH, Evropska unija, mediji i BiH, Političko komuniciranje, Istraživačko novinarstvo. Direktor je Banja Luka College-a na kojem radi i kao profesor Živi u Banja Luci.

Share

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *